NBA

Θέλει να μείνει ο Ντουράντ

Στην Οκλαχόμα θα ήθελε να παραμείνει ο Κέβιν Ντουράντ και να ολοκληρώσει την καριέρα του με τη φανέλα των Θάντερ, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του.

Το μέλλον του στην πόλη της Οκλαχόμα βλέπει ο Κέβιν Ντουράντ. Ο 26χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Θάντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2016, όταν και θα ανέβουν τα συμβόλαια στο ΝΒΑ σε… δυσθεώρητα ύψη λόγω της απότομης αύξησης στο σάλαρι καπ.

Έτσι, πολλές ομάδες «ορέγονται» τον MVP του 2014 και ετοιμάζουν από τώρα τα οικονομικά τους στο σάλαρι καπ για να είναι σε θέση να του καταθέσουν πρόταση παρά τον τραυματισμό του στο πόδι, που θα του στερήσουν τη συμμετοχή από τα επερχόμενα πλέι οφ.

Όμως, ο ίδιος δεν ακούει τις «σειρήνες» και θα ήθελε να συνδέσει το όνομά του με τους Θάντερ και να μείνει για πάντα στην ομάδα, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του και να δει τη φανέλα του στην οροφή της «Chesapeake Energy Arena» στην Οκλαχόμα.

«Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ. Αγαπάω τους συμπαίκτες μου, αγαπάω την πόλη, δε σκέφτομαι για κανέναν άλλο μέρος. Το ακούω όλη την ώρα και μόλις το ακούς σε κάνει λίγο σκεπτικό. Αλλά εγώ ζω για τη στιγμή και είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που θα γούσταρε να μείνει σε μία ομάδα σε όλη την καριέρα του όπως έκαναν και ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Τιμ Ντάνκαν και ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Αυτό είναι καταπληκτικό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον μερικές φορές και πώς αισθάνονται οι ομάδες ύστερα από καιρό. Όμως μου αρέσει πολύ εδώ και θα ήθελα να δω τη φανέλα μου να αποσύρεται εδώ».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x