Ευρώπη

Θέλει τον Πάτρικ Γιανγκ η Αρμάνι!

Στόχος της Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να είναι ο Πάτρικ Γιανγκ, σύμφωνα με τους Ιταλούς, καθώς προορίζει τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ για αντικαταστάτη του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Θέμα για τον Πάτρικ Γιανγκ προέκυψε από την Ιταλία!

Όπως αναφέρεται στον Τύπο της γειτονικής χώρας, η Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να περιμένει στη… γωνία για τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό στον Ολυμπιακό, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στους πρωταθλητές Ιταλίας επικρατεί προβληματισμός με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος δεν έχει… θαμπώσει με τις εμφανίσεις του και έτσι σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αντικαταστήσουν. Μάλιστα, η Αρμάνι είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον 24χρονο και το καλοκαίρι του 2015, αλλά εκείνος είχε αποφασίσει να υπογράψει στο λιμάνι.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται αρνητικοί να παραχωρήσουν τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Πάτρικ Γιανγκ. Ωστόσο, εάν δεν ανεβάσει τις στροφές του και δεν ικανοποιήσει με την απόδοσή του στο μέλλον, τότε κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει, αφού με την έναρξη του δευτέρου γύρου στην Ευρωλίγκα επιτρέπονται οι αλλαγές στα ρόστερ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x