Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

«Θέλουμε την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ»

Ενθουσιασμένος για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1 -αλλά και πεπεισμένος πως αυτό θα είναι το πρώτο μονάχα βήμα ώστε να επανέλθει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ- εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος.

Ημέρα δικαίωσης χαρακτήρισε τη σημερινή για όλους όσους πίστεψαν και δούλεψαν για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1 ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος.

Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους, ωστόσο τόνισε ότι η «Ένωση» δε σκοπεύει να μείνει εκεί.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι συνεχίζεται το πενταετές πλάνο που σκοπό έχει να ξαναφέρει την ΑΕΚ στην Ευρώπη και στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, ευχήθηκε να είναι χαρούμενος εκεί ψηλά ο Γιώργος Αμερικάνος.


Αναλυτικά η δήλωση Κοτσάτου

«Η ΑΕΚ είναι ξανά στην Α1, εκεί που ανήκει και θα μείνει για πάντα από εδώ και πέρα. Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα δικαίωσης για την προσπάθεια που κάναμε όλοι μας από το καλοκαίρι του 2012. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, περισσότερες από όσες μπορεί να καταλάβει ο καθένας.

Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Ζιάγκο και τους συνεργάτες του, τους αθλητές μας για την εξαιρετική χρονιά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Όλοι έχουν το μερίδιο τους στην επιστροφή της ΑΕΚ.

Επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε, αλλά δεν μένουμε εκεί. Πετύχαμε τους στόχους της πρώτης διετίας του 5ετούς πλάνου που έχουμε θέσει ως διοίκηση. Δεν σταματάμε, θέλουμε η ΑΕΚ να γυρίσει ξανά στην Ευρώπη και στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Με τη στήριξη του κόσμου μας θα ξαναγίνει Βασίλισσα η ομάδα που έμαθε μπάσκετ όλη την Ελλάδα.

Εύχομαι και ελπίζω από εκεί ψηλά, ο Γιώργος Αμερικάνος να ένιωσε το αίσθημα της ανακούφισης και της ικανοποίησης»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x