Ευρώπη

«Θέλουμε τον Κρστιτς με Φενέρ και Παναθηναϊκό»!

Αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με Φενερμπαχτσέ και Παναθηναϊκό, στις αρχές Απριλίου, συγκεντρώνει ο Νέναντ Κρστιτς, όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της Αναντολού Εφές.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Νέναντ Κρστιτς! Ο σέντερ της Αναντολού Εφές, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στους περσινούς τελικούς με την Πινάρ Καρσίγιακα, μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Σέρβος διεθνής ενδεχομένως να προλάβει και τα παιχνίδια-τελικούς στην Ευρωλίγκα κόντρα σε Φενερμπαχτσέ και Παναθηναϊκό.

«Μετά από μία εβδομάδα ή δέκα ημέρες ο Κρστιτς θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Τον Απρίλιο, στην Ευρωλίγκα, δίνουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Φενερμπαχτσέ και Παναθηναϊκό. Για το αν θα χρησιμοποιηθεί η Κρστιτς θα εξαρτηθεί από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους συνεργάτες του», ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ της Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ στην ιστοσελίδα «basketdergisi.com».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x