NBA

Θέλουν Νοβίτσκι οι Γουόριορς

Οι Γουόριορς, μετά την ήττα από τους Καβαλίερς που τους κόστισε τον τίτλο του πρωταθλήματος, θέτουν τα σχέδιά τους εν όψει της νέας σεζόν, με τον Νοβίτσκι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Η χρονιά για τους Γουόριορς ξεκίνησε εξαιρετικά, όμως, το τέλος δεν ήταν αυτό που τους άρμοζε. Μπορεί να χάσανε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια τους από τους Καβαλίερς, τώρα όμως κοιτάνε τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις έτσι ώστε να είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί και την ερχόμενη σεζόν.

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των Γουόριορς, μετά τον Κέβιν Ντουράντ ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχει μπει και το όνομα του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Η διοίκηση των «πολεμιστών», όπως έχει δηλώσει, θα κυνηγήσει όσο μπορεί τους ελεύθερους παίκτες αυτό το καλοκαίρι. Ο Νοβίτσκι, πάντως, έχει το δικαίωμα να επιλέξει αν θα συνεχίσει στους Ντάλας Μάβερικς ή εάν θα επιλέξει την ερχόμενη σεζόν να διεκδικήσει ένα δεύτερο δαχτυλίδι και οι Γουόριορς φαίνονται να είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Παρά την ηλικία του, ο 38χρονος, έχει αποδείξει ότι ακόμη διαθέτει την όρεξη να αγωνιστεί και αυτό φαίνεται από τα εξαιρετικά στατιστικά του. Τη φετινή σεζόν, είχε μέσο όσο 18.3 πόντους και 6.5 ριμπάουντ σε 31.5 λεπτά συμμετοχής.

Οι Γουόριορς, βέβαια, κατευθύνονται με κλειστά μάτια αφού δεν γνωρίζουν τις προθέσεις του Νοβίτσκι για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως είναι πρόθυμοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x