Euroleague

Θρίαμβος της Εφές μέσα στο Τελ Αβίβ!

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Χάνεϊκατ και Μπράουν, η Αναντολού Εφές έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Μακάμπι, επικρατώντας 86-77 μέσα στο Τελ Αβίβ!

Απότομη προσγείωση στη Μακάμπι από την Εφές!

Η «ομάδα του λαού» μετρούσε τρεις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, αλλά με κορυφαίους τους Χάνεϊκατ (21π.) και Μπράουν (22π., 12 ριμπ.) οι Τούρκοι πήραν σπουδαίο διπλό (86-77) μέσα στο Τελ Αβίβ!

Στο 5/5 ανέβηκε στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, με τους Τσίρμπες και Σμιθ με 13 πόντους ο καθένας, να ήταν οι πρώτοι σκόρερ από τη Μακάμπι (5/5).

Μεγάλο ντέρμπι ήταν από το ξεκίνημά της η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να είχαν όρεξη να τρέξουν και έτσι το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου να φτάσει ψηλά (20-21). Μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει (32-32). Όμως, από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Εφές έσφιξε την άμυνά της και με πρωταγωνιστές τους Ντάνστον και Μπράουν πήγε στα αποδυτήρια με το +7 (40-47).

Το ίδιο καλά συνέχισε η τουρκική ομάδα και στο τρίτο δεκάλεπτο, φτάνοντας ακόμη στο +8 (45-53), με τον Ερτέλ. Ωστόσο, εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση της Μακάμπι, η οποία άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά και έτσι το σκορ στο τέλος να διαμορφωθεί στο 63-63. Το παιχνίδι είχε πάρει μία πολύ άγρια ομορφιά στην τέταρτη περίοδο, με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια. Η «ομάδα του λαού» ήταν μπροστά 73-72, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ένα ξέσπασμα και να πηγαίνουν στο +5 (73-78), περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος. Αυτό, έκοψε τα… φτερά των γηπεδούχων, με την Εφές να παίρνει τη νίκη με το τελικό 86-77.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 40-47, 63-63, 77-86

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x