Ευρώπη

Θρίλερ στη Γαλλία!

Με συγκλονιστικό τρόπο ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια στα play offs του γαλλικού πρωταθλήματος, με τh Στρασμπούρ και τη Λε Μαν να επικρατούν πολύ δύσκολα κόντρα στη Σαλόν/Σαονέ και τη Βιλερμπάν.

Σε «γκραν γκινιόλ» εξελίχθηκαν οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις στα play offs στη Γαλλία, καθώς κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η Στρασμπούρ, που είχε πάρει με άνεση την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ζορίστηκε πολύ με τη Σαλόν/Σαονέ, αλλά παίζοντας ασφυκτική άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο μπόρεσε και έφτασε στη νίκη με 65-62. Πρώτος σκόρερ της ήταν ο Nτιό με 16 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν ο Γκραντίτ και ο Ντόουβ, που πέτυχαν από 15 πόντους.

Τα εύκολα… δύσκολα έκανε η Λε Μαν. Αν και είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Βιλερμπάν πήγε να «κλέψει» το ματς περνώντας μπροστά στο σκορ στο τελευταίο λεπτό. Όμως, ο πρώην ΝΒΑερ, Ροντρίγκ Μπομπουά, έβαλε το κρίσιμο καλάθι στην τελευταία επίθεση και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Ο Γάλλος γκαρντ ήταν συγκλονιστικός, σημειώνοντας 30 πόντους και είχε άξιο συμπαραστάτη τον Ουάλας με 15, ενώ τόσους πέτυχε και ο πρώτος σκόρερ της Βιλερμπάν, Μίτσαμ.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x