Ευρώπη

Θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Γουίλιαμς!

Η νίκη της Ουνικάχα Μάλαγα επί του Παναθηναϊκού, με τα δικά του τρίποντα στο τέλος, ήταν μία από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του Μάρκους Γουίλιαμς, όπως δήλωσε ο ίδιος στον Τύπο της Ισπανίας.

Ο Μάρκους Γουίλιαμς πάει ως αντίπαλος στη Μάλαγα, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα με τη φανέλα της Μπουντούτσνοστ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο της Ισπανίας, ο Αμερικανός γκαρντ θυμήθηκε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έκανε με τη φανέλα της Ουνικάχα (όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2012/13) και ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου την είχε οδηγήσει στη νίκη με δικά του τρίποντα στο τέλος.

«Υπήρχαν κάποια πολύ καλά ματς όταν ήμουν στην Ουνικάχα Μάλαγα. Διαλέγω, όμως, εκείνα με Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κόντρα στην ελληνική ομάδα, το τέλος ήταν μαγικό για μένα. Χάναμε με τρεις πόντους και τελικά νικήσαμε με έξι, με τρία δικά μου τρίποντα. Αυτό ήταν τρελό! Από την άλλη, το ματς με την ΤΣΣΚΑ ήταν εξαιρετική εμφάνιση όλης της ομάδας, καθώς είχαμε πάει εκεί με πολλές απουσίες. Επίσης, θυμάμαι και ένα παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όπου νικήσαμε με δικό μου καλάθι στο τέλος», δήλωσε σχετικά ο Αμερικανός γκαρντ στην ιστοσελίδα «unicaja.diariosur.es», σε ερώτηση για το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της Ουνικάχα Μάλαγα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x