Ελλάδα

«Θωρακίζει» τον Πρίντεζη ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Πρίντεζης παρέμεινε στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα είναι… μόνος. Ειλημμένη η απόφαση να «θωρακιστεί» με την απόκτηση παίκτη που θα μπορεί να του δίνει ποιοτικές ανάσες.

Ο Γιώργος Πρίντεζης συμφώνησε χθες να παραμείνει για άλλα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό. Στις συζητήσεις του με τη διοίκηση της ΚΑΕ διαπίστωσε την πρόθεσή της να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και μία από τις πρώτες αποφάσεις που έχουν ληφθεί είναι η «θωράκιση» του 32χρονου πάουερ φόργουορντ.

Ήταν εμφανές ότι στο φινάλε της σεζόν ο Πρίντεζης ήταν εξουθενωμένος έχοντας αγωνιστεί μία ολόκληρη χρονιά χωρίς ανάσες . Ενδεικτικό είναι πως έπαιξε στα 65 από τα 73 ματς της ομάδας μετρώντας 25:23 λεπτά ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα και 21 λεπτά κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα. Συνολικά πέρασε στο παρκέ 1.509 λεπτά (!), δίχως αξιόπιστο back up.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε από πέρσι αρχικά την πρόθεση να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα προσφέρει στο «4» και είχε στοχεύσει στον Οκάρο Γουάιτ, ωστόσο ο πρώην άσος του Άρη προτίμησε να παλέψει για μια θέση στο ΝΒΑ και τελικά υπέγραψε στους Μαϊάμι Χιτ. Στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε η σκέψη ενίσχυσης στο «4» και όλο το βάρος έπεσε στον Πρίντεζη, αλλά φέτος δεν θα γίνει το ίδιο λάθος. Στα πλάνα του Ολυμπιακού είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να καλύψει το «4» προσφέροντας πολύτιμές ανάσες στον Πρίντεζη. Ίσως να μην πρόκειται για κλασικό πάουερ φόργουορντ, αλλά για παίκτη που θα μπορεί να παίζει και στο «5».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x