NBA

Τι σημαίνει για Παπαγιάννη και Παναθηναϊκό το νούμερο «13»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επελέγη στο νούμερο «13» του ντραφτ και η παραμονή του στον Παναθηναϊκό μοιάζει δύσκολη. Το μεγάλο συμβόλαιο που τον περιμένει.

Η επιλογή του Γιώργου Παπαγιάννη στο νούμερο «13» του ντραφτ ανοίγει διάπλατα το δρόμο για να παίξει στο ΝΒΑ, ακόμη και άμεσα.

Οι Κινγκς το πιθανότερο είναι πως θα προσφέρουν άμεσα στον 18χρονο σέντερ συμβόλαιο, το οποίο μάλιστα θα είναι πολύ μεγάλο και βάσει των σχετικών όρων που υπάρχουν στο ΝΒΑ μπορεί να του αποφέρει 10,3 εκατ. δολάρια μέσα σε μια τετραετία, ξεκινώντας από 2,2 εκατ. δολάρια για τον πρώτο χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες άσος είχε όρο στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό να φύγει στις ΗΠΑ, συνεπώς οι «πράσινοι» δεν έχουν λόγο στο συγκεκριμένο ζήτημα, εφόσον τους καταβληθεί το buy out των 500.000 ευρώ.

Η μόνη ελπίδα για το «τριφύλλι» είναι οι Κινγκς να μην υπογράψουν άμεσα τον Παπαγιάννη διατηρώντας το δικαίωμα να τον πάρουν το επόμενο καλοκαίρι, κι αυτό γιατί στο υπάρχον ρόστερ τους υπάρχουν πολλές επιλογές στους ψηλούς, με πρώτο τον ΝτεΜάρκους Κάζινς και από πίσω του τον Κώστα Κουφό και τον Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν, που επέλεξαν μόλις πέρσι στο νούμερο «6», ενώ ήδη στο φετινό ντραφτ επέλεξαν μπροστά από τον Παπαγιάννη τον Μαρκίζ Κρις (2,08μ.), που παίζει όμως περισσότερο στο «4».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x