NBA

Τιμά τα... παντελόνια του ο Λεμπρόν! (vids/pics)

Το στοίχημα είναι στοίχημα κι όσο κι αν «πονάει» ο Λεμπρόν έπρεπε να... πληρώσει, με τον αδερφικό του φίλο, Ντουέιν Γουέιντ να του κάνει την απαραίτητη καζούρα, με την άφιξη του «Βασιλιά» στο Σικάγο.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ενόψει του ματς των Καβαλίερς κόντρα στους Μπουλς στο Σικάγο, δεν πήρε μαζί του μόνο τα ταλέντα του, αλλά ήρθε κανονικά ντυμένος με την εμφάνιση της ομάδας μπέιζμπολ του Σικάγο, των Καμπς, ως όφειλε.

Ο λόγος;

Ένα στοίχημα που είχε βάλει με τον αδερφικό του φίλο, Ντουέιν Γουέιντ (παιδί της πόλης του Σικάγο), κατά τη διάρκεια των τελικών ανάμεσα στους Καμπς και των Κλίβελαντ Ίντιανς και ενώ η σειρά ήταν στο 3-1 υπέρ της ομάδας του Κλίβελαντ.

Συγκεκριμένα, ο Γουέιντ έβαλε στοίχημα ότι αν τελικά οι Καμπς κάνουν την ανατροπή και πάρουν το πρωτάθλημα με 4-3 νίκες, τότε ο Λεμπρόν θα φωτογραφιζόταν με την εμφάνιση της ομάδας και επιπλέον στο ματς των Καβαλίερς με τους Μπουλς στο Σικάγο, θα φτάσει στο γήπεδο με τη στολή.

Η ανατροπή έγινε, οι Καμπς πήραν το πρωτάθλημα και έτσι ήρθε η στιγμή της... πληρωμής. Ο Λεμπρόν ως σωστός κύριος που τιμά τα... παντελόνια του έφτασε σήμερα στο United Center και εκεί τον περίμενε ο «Flash» για να του κάνει την απαραίτητη καζούρα. Στο σημείο βρέθηκαν φυσικά και αμέτρητοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι για να απαθανατίσουν τις στιγμές.

Απλά NBA... Where amazing happens...










inner

inner

inner

Επιμέλεια: Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x