Ελλάδα

Τιμά τον Κουτλουάι ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει να τιμά τους παίκτες που προσέφεραν πολλά στην ομάδα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η σειρά του Τούρκου του... Του Ιμπραϊμ Κουτλουάι. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας της κάνει γνωστή την απόφασή της να τον τιμήσει συνεχίζοντας τον θεσμό του «Honouring Our Legacy».

Ο Κουτλουάι θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι του τριφυλλιού με την Νταρουσάφακα την ερχόμενη Παρασκευή για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξακολουθεί να τιμά τους παίκτες που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα και κυρίως έμειναν πιστοί στις αρχές και στα ιδανικά που πρεσβεύει το σωματείο συνολικά.

O θεσμός Honouring Our Legacy που άρχισε τον Σεπτέμβριο με τη βράβευση της καλύτερης πεντάδας της τελευταίας 25ετίας, θα συνεχιστεί την Παρασκευή (29/1/2016) και στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα (9.45μ.μ) για την 5η αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βραβεύσει τον Ιμπραήμ Κουτλουάι (νυν μάνατζερ της Νταρουσάφακα) για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο «Ίμπο» αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τις περιόδους 2001-2002 και 2002-2003 κι επανήλθε τη σεζόν 2004-2005. Ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας του 2002 στο φάιναλ φορ στη Μπολόνια ενώ στέφθηκε επίσης Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας το 2003 και το 2005.

Επίσης με τον Παναθηναϊκό έλαβε μέρος στο φάιναλ φορ του 2005στη Μόσχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x