Ευρώπη

Τίμησε τον Νοσιόνι η Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ανακοίνωσε ο Αντρές Νοσιόνι, σε μία τελετή που διοργάνωσε προς τιμήν του η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το «αντίο» του από τα παρκέ μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν ανακοίνωσε ο Αντρές Νοσιόνι σε μία τελετή που διοργάνωσε προς τιμήν του η Ρεάλ Μαδρίτης.

Φανερά συγκινημένος, ο 37χρονος έκανε γνωστό και επίσημα πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, την οποία υπηρετεί ως επαγγελματίας από το 1996.

Πολλοί φίλοι, παλαιοί αστέρες της «βασίλισσας» και νυν συμπαίκτες του, πλην του Τζέισι Κάρολ (που έγινε πατέρας), έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, με τον «Τσάπου» να αποκαλύπτει –μεταξύ άλλων- πως τη συγκεκριμένη απόφαση την πήρε πριν από λίγο καιρό και τον πρόεδρο των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, να του λέει πως: «Έπρεπε να είχες έρθει νωρίτερα».

Ο Αντρές Νοσιόνι μετακόμισε το 2014 στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία πρόλαβε να πανηγυρίσει μέχρι στιγμής επτά τίτλους και συγκεκριμένα, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας (2014), μία Ευρωλίγκα (2015), ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο (2015), δύο πρωταθλήματα (2015, 2016) και δύο Κύπελλα (2015, 2016).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x