Ελλάδα

Νωρίς-νωρίς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην Α1!

Με το... καλημέρα ντέρμπι αιωνίων τη νέα σεζόν! Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό Superfoods μόλις την 2η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος! Δείτε όλο το πρόγραμμα της Α1.

Από νωρίς θα… ζεσταθούμε για τη νέα σεζόν στο μπάσκετ! Η κλήρωση ανέδειξε αιώνιο ντέρμπι, μόλις την 2η αγωνιστική της Α1, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να φιλοξενεί στο ΣΕΦ τον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό Superfoods, σε μια από τις πολλές μονομαχίες τους μέσα στη σεζόν (ελέω και Ευρωλίγκας).

Η λογική λέει πως το μεταξύ τους παιχνίδι θα διεξαχθεί την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου (με... αουτσάιντερ ημερομηνία την 16η του μήνα). Κι αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Ρεάλ, στην Μαδρίτη, στις 12/10, ενώ το τριφύλλι υποδέχεται στις 14 την Ζαλγκίρις Κάουνας και θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα διήμερο, προτού «κατέβει» στο Φάληρο.

Το αντίστοιχο αιώνιο ντέρμπι του δεύτερου γύρου, στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά, θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης «στροφής», το τριήμερο 28-29-30 Ιανουαρίου 2017, ανάλογα και με τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις εκείνο το διάστημα.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Basket League
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x