Ελλάδα

Την Παρασκευή η απόφαση για το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου

Για την Παρασκευή μετατέθηκε η σύσκεψη της ΕΟΚ για το που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, παρουσία των εκπροσώπων Παναθηναϊκού και Άρη.

Μία μέρα παράταση θα πάρει η απόφαση της ΕΟΚ για το γήπεδο στο οποίο θα γίνει ο φετινός τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Η σύσκεψη που ήταν να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/1 μετατέθηκε για την Παρασκευή 27/1 η οποία θα διεξαχθεί παρουσία των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού και του Άρη στα γραφεία της ΕΟΚ.

Επί της ουσίας, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί από την ΕΟΚ, ώστε να ακούσει και τις δύο πλευρές και να βρεθεί συναινετική και κοινώς αποδεκτή λύση από τις δύο πλευρές.

Ο Άρης επιμένει για Βόρεια Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός είχε δείξει θετικός σε αυτή την προοπτική, αλλά είναι δύσκολο να γίνει ο τελικός στη Θεσσαλονίκη ή μια εκ των Ξάνθης και Κοζάνης. Η λύση του Ηρακλείου βρίσκει αντίθετους τους Θεσσαλονικείς, ενώ αυτή του ΟΑΚΑ θα προκαλέσει αντιδράσεις και υπάρχει και την ίδια μέρα το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η σύσκεψη για θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, Παναθηναϊκός-Άρης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (27/1), μετά από αίτημα και συμφωνία των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x