Euroleague

Τκατσένκο: «Στα ματς με Ρεάλ και Παναθηναϊκό θα δούμε τι μπορεί να κάνει η ΤΣΣΚΑ»

Στα παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό θα δείξει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τις φετινές της δυνατότητες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βλάντιμιρ Τκατσένκο.

Μέχρι στιγμής η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει δώσει σαφή εικόνα, αλλά όπως εκτιμά ο θρύλος του ρωσικού μπάσκετ, Βλάντιμιρ Τκατσένκο, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα δώσει ένα καλό δείγμα των δυνατοτήτων της στα δύσκολα παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό Superfoods στην Ευρωλίγκα.

«Θα πρέπει να περάσουν τρεις με τέσσερις αγωνιστικές για να δούμε τις δυνατότητες της ομάδας. Την Πέμπτη παίζουμε με την Αρμάνι, την οποία θα σίγουρα θα νικήσουμε, αλλά δεν ξέρω με πόση διαφορά. Στη συνέχεια, έχουμε τα παιχνίδια με Ρεάλ και Παναθηναϊκό. Τώρα θα δούμε την ομάδα, γιατί στο Γκομέλσκι δεν ήταν πλήρης και δεν έδωσε σαφή εικόνα. Μπορεί να είναι πιο δυνατή από πέρυσι, αλλά μπορεί και αντίθετο», δήλωσε αρχικά ο Βλάντιμιρ Τκατσένκο στην ιστοσελίδα «rsport.ru» και πρόσθεσε:

«Είναι κρίμα που έφυγε ο Τεόντοσιτς, καθώς μπορούσε να κάνει παιχνίδι με την τρέλα του και να σκοτώσει τον κάθε αντίπαλο. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι πιο ομαδικός παίκτες και πιο πειθαρχημένος. Επίσης, είναι εξίσου ταλαντούχος, αλλά ο Τεόντοσιτς έπαιζε χρόνια στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x