Εurobasket 2015

Το απίθανο show του Γκασόλ (video)

Προφανώς θέλουμε να τον νικήσουμε την Τρίτη. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν αξίζει σεβασμό ο μεγάλος Πάου Γκασόλ, που στα 35 του έβαλε 30π. στην Πολωνία με 6/7 τρίποντα!! Δείτε όσα έκανε ο Ισπανός.

Μπορεί να μην είναι όσο γρήγορος ήταν (στο σώμα τουλάχιστον), μπορεί να 'χει ταλαιπωρημένα γόνατα, όμως ο Πάου Γκασόλ παραμένει... αξεπέραστος.

Και μπορεί την Τρίτη όλοι μας να θέλουμε να τον νικήσουμε -στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ της Εθνικής με την Ισπανία- ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το πόσο σπουδαίος είναι και το ότι αξίζει τον θαυμασμό μας.

Διότι στα 35 του χρόνια, τραβάει το κουπί των φούριας ρόχας. Κάνει απίστευτο τουρνουά. Ήταν πρώτος σκόρερ της εθνικής του με 16 πόντους (5/10 σουτ) στην ήττα από την Σερβία, ήταν πρώτος σκόρερ με 21 (7/11 σουτ) στη νίκη επί της Τουρκίας, είχε 34 πόντους (10/17 σουτ) και 10 ριμπάουντ στην ήττα από την Ιταλία και 21 (7/11 σουτ) με αντίπαλο την Ισλανδία.

Το πολύ καλό όμως το φύλαγε απόψε κόντρα στην Πολωνία, την οποία έκανε... σμπαράλια. 30 πόντους με 5/7 δίποντα, 6/7 τρίποντα(!!), 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ... Μεγάλη μορφή που θα λείψει όταν αποσυρθεί (άσχετα αν θεωρούμε ή όχι «αντιπαθείς και άλλα... επίθετα τους Ισπανούς).



Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x