Ελλάδα

Το αποχαιρετιστήριο γεύμα του μπασκετικού ΠΑΟΚ και οι ευχές σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ (pics)

Το φετινό φινάλε του ΠΑΟΚ στην Α1 ήταν… πικρό, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποχαιρέτησε τη σεζόν με ένα γεύμα σε πολύ οικογενειακό κλίμα.

Με ένα γεύμα σε οικογενειακό και πολύ ευχάριστο κλίμα έκλεισε ο ΠΑΟΚ τη φετινή του σεζόν, η οποία στο τέλος του άφησε μία… πικρή γεύση,, λόγω του αποκλεισμού στα προημιτελικά της Α1 από τον Άρη.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισαν πως ήθελαν κάτι περισσότερο, ενώ στη συνέχεια ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα άλλα δύο τμήματα του συλλόγου, δηλαδή, στο ποδόσφαιρο για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ το Σάββατο (6/5), καθώς επίσης και στην ανδρική ομάδα βόλεϊ που την Κυριακή (7/5) θα παλέψει στου Ρέντη για το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

«Το αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας, για μία σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε όπως θα θέλαμε. Ήταν μία σεζόν από την οποία όμως μάθαμε πολλά και ελπίζουμε ότι θα επανέλθουμε καλύτεροι και περισσότεροι δυνατοί. Όλοι ήθελαν κάτι περισσότερο, κρατούν όμως το εξαιρετικό κλίμα και την σημασία του να είσαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Αυτή η μεγάλη οικογένεια έχει μπροστά της δύο τελικούς. Με αρχή τον αυριανό τελικό στο Βόλο περιμένουμε ένα Σαββατοκύριακο χαράς και υπερηφάνειας για τον ΠΑΟΚ
».

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x