Ελλάδα

Το εμπόδιο της Χάποελ στην ΑΕΚ για Περπέρογλου

Η επιθυμία της Χάποελ Ιερουσαλήμ να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Στράτο Περπέρογου αποτελεί το βασικό εμπόδιο για την ΑΕΚ στην προσπάθεια απόκτησης του Έλληνα φόργουαντ.

Την περίπτωση απόκτησης του Στράτου Περπέρογλου έχει αρχίσει να επανεξετάζει η ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής της ενίσχυσης στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Έλληνας φόργουορντ συγκεντρώνει τα αγωνιστικά στοιχεία που επιθυμεί ο Ντράγκαν Σάκοτα και δεν αποκλείεται η Ένωση τις επόμενες ημέρες να κάνει επίσημη κρούση για την απόκτησή του.

Ωστόσο, αυτή που πρόκειται να κάνει δύσκολη τη ζωή των «κιτρινόμαυρων» στη συγκεκριμένη ιστορία είναι η Χάποελ, ομάδα που κατέχει τα δικαιώματα του παίκτη.

Στην συμφωνία του Περπέρογλου με την Χάποελ συμπεριλαμβάνεται όρος που αναφέρει πως και οι δύο πλευρές έχουν το δικαίωμα εφόσον το επιθυμούν να σπάσουν την συνεργασία τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2017. Και αν ο Έλληνας φόργουορντ δεν θα ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο δεν ισχύει το ίδιο και για τους Ισραηλινούς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ''sports.walla.co.il'', οι ιθύνοντες της ομάδας της Ιερουσαλήμ δεν επιθυμούν την αποχώρηση του Περπέρογλου καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχουν δικαίωμα απόκτησης ξένου ως το τέλος της σεζόν. Επιπλέον, έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία του Περπέρογλου σε σχέση με την αντίστοιχη των Ντέιγ και Όμιτς που σύντομα αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Όπως και να έχει οι εξελίξεις στην συγκεκριμένη ιστορία αναμένονται άμεσες, ωστόσο το έργο της ΑΕΚ αυτή την ώρα μοιάζει να έχει αρκετές δυσκολίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x