NBA

Το Κλίβελαντ… εξοχικό των Μπουλς!

Σαν στο σπίτι τους νιώθουν στο άντρο των πρωταθλητών οι Μπουλς! Εκμεταλλευόμενη την απουσία του Λεμπρόν (και με ήρωες τους Μπάτλερ και Γουέιντ) η ομάδα του Σικάγο έκανε το 2/2 φέτος στο Κλίβελαντ.

Τι κι αν δεν φημίζονται για τις εκτός έδρας επιδόσεις τους; Τι κι αν έμοιαζαν αποδυναμωμένοι από το trade που τους αφαίρεσε τους Γκίμπσον και ΜακΝτέρμοτ;

Οι Μπουλς κατάφεραν -τουλάχιστον για φέτος- να κάνουν «εξοχικό» τους την έδρα των πρωταθλητών!

Εκμεταλλευόμενη (όπως και στο παιχνίδι της 5ης Ιανουαρίου) τις σημαντικές απουσίες των Καβαλίερς, η ομάδα του Σικάγο τους καθάρισε για δεύτερη φορά μέσα στο σπίτι τους με 117-99.

Με τον Λεμπρόν Τζέιμς εκτός αγώνα και τον Λοβ επίσης νοκ-άουτ, οι παίκτες του Τάιρον Λιου έγιναν έρμαια στις ορέξεις των Μπάτλερ και Γουέιντ. Γιατί ο πρώτος τελείωσε το ματς με triple-double (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ) και ο δεύτερος το έχασε για ένα μόλις ριμπάουντ (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ). Είχαν, δε, και τη σημαντική συνεισφορά του Μίροτιτς, ο οποίος προσέθεσε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Δεδομένου λοιπόν ότι την ίδια ώρα ο Ίρβινγκ πάλευε σχεδόν μόνος (34 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ) δεν ήταν περίεργο που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με άνεση στην τελική τους επικράτηση.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x