Ελλάδα

Το λύνει κι έρχεται στον Παναθηναϊκό Superfoods ο Γκάμπριελ

Σε συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για τη λύση του συμβολαίου του ήρθε ο Κένι Γκάμπριελ και είναι τυπική η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Αίσιο τέλος όπως όλα δείχνουν αναμένεται να έχει για τον Παναθηναϊκό Superfoods το μίνι σίριαλ με τον Κένι Γκάμπριελ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να συμφώνησε με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για το σπάσιμο του συμβολαίου του κάτι που του ανοίγει διάπλατα τον δρόμο προς το ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης φέρεται να έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία για το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» άρα μένει η διευθέτηση τυπικών λεπτομερειών και φυσικά η άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα προκειμένου να ενταχθεί αυτός στο ρόστερ της ομάδας του Πασκουάλ.

Ο Γκάμπριελ είναι 27 ετών, με ύψος 2,03μ., πολύ αθλητικός, με αξιόλογο σουτ από μακριά και αγωνίζεται στη θέση «4». Φέτος ο Αμερικανός που δεν έγινε ποτέ ντραφτ έχει 5,3 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 18,1 λεπτά ανά αγώνα με τη «Λόκο». Πέρσι έκανε σπουδαία σεζόν στην Τουρκία με την Καρσίγιακα (πρωταθλητής το 2014) με 11,4 πόντους (39,9% στα τρίποντα), 5,7 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 28 λεπτά ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x