NBA

Το μάθημα του Γιάννη…

Χωρίς άγχος και με σκοπό να το απολαύσει περιμένει τη σειρά των play offs με τους Μπουλς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που δηλώνει πως έχει πάρει το μάθημά του από τότε που έπαιζε στην Α2.

Ανυπόμονος για την αποψινή πρεμιέρα των play offs δηλώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Μπουλς και ο 20χρονος άσος είναι αποφασισμένος να το απολαύσει σε κάθε περίπτωση. Μάλιστα αποκάλυψε πως κάτι που συνέβη προ διετίας αποτέλεσε μάθημα για τον ίδιο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πραγματικά ανυπομονώ. Το έργο μας είναι δύσκολο και η πίεση μεγάλη, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Θα κοιμηθώ καλά και θα ετοιμαστώ για τον αγώνα. Όταν ήμουν 17 χρονών στο Φιλαθλητικό και δίναμε έναν αγώνα (με τη Νέα Κηφισιά) που θα έκρινε την άνοδο στην Α1, ενώ είχα μάθει ότι θα έρχονταν αρκετοί σκάουτ να με δουν από το ΝΒΑ, είχα πολύ άγχος και δεν το διασκέδασα καθόλου. Αυτό ήταν ένα μάθημα για μένα και είπα ότι από εδώ και στο εξής δεν θα ξανασυμβεί αυτό σε μένα, όπου κι αν βρίσκομαι. Θα προσπαθώ να το απολαμβάνω και να παίζω πιο ελεύθερα. Αυτό θέλω να κάνω και στα play offs», δήλωσε ο Giannis.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x