NBA

Το μεγαλειώδες μήνυμα του Τζόρνταν στον Κόμπι (video)

Ο Κόμπι Μπράιαντ επισκέφτηκε για τελευταία φορά τη Σάρλοτ και ο Μάικλ Τζόρνταν υποκλίθηκε στον κατά πολλούς διάδοχό του με ένα εξαιρετικό βίντεο-μήνυμα.

Ένας πραγματικά σπουδαίος δεν αρέσκεται σε μικρότητες. Ο Μάικλ Τζόρνταν έμεινε έξω από συζητήσεις για όσους έλεγαν πως ο Κόμπι Μπράιαντ τον… αντέγραφε ή στα περί σύγκρισης των δύο και οι δυο τους είχαν ανέκαθεν μια εξαιρετική σχέση. Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών υποκλίθηκε στον σταρ των Λέικερς με ένα βίντεο μήνυμά του που προβλήθηκε πριν την τελευταία επίσκεψη του Κόμπι στη Σάρλοτ. Με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη των Χόρνετς, ο μεγάλος «Air» δεν δίστασε να δηλώσει μεγάλος θαυμαστής του και να χαρακτηρίσει την καριέρα του μια μεγάλη ώθηση στο άθλημα και στο ΝΒΑ.

«Θέλω να σε συγχαρώ για την απίστευτη καριέρα σου. Είμαστε περήφανοι για ό,τι πέτυχες όλα αυτά τα χρόνια. Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι έγινες ντραφτ από τους Σάρλοτ Χόρνετς, κάτι που μας συνδέει μαζί σου. Πάντα ήμουν κάτι σαν μεγάλος αδερφός σου κι εσύ σαν μικρός μου αδερφός, επικοινωνούσαμε συνέχεια. Ξέρω πως από πλευράς ανταγωνιστικού πνεύματος είσαι σαν κι εμένα και θα βρεις κάπου να το διοχετεύσεις αυτό σε ό,τι κάνεις στη συνέχεια. Συγχαρητήρια σε σένα, τη Βανέσα και τις κόρες σου. Ήσουν μια μεγάλη βοήθεια στο παιχνίδι του μπάσκετ, βοήθησες στην προώθηση του ΝΒΑ, απέκτησες πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο κι ανάμεσά τους εγώ. Ακόμη λατρεύω να σε βλέπω να παίζεις. Χαίρομαι πολύ για σένα κι ό,τι κατάφερες στο χώρο του μπάσκετ. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Οτιδήποτε με χρειαστείς, ξέρεις τον αριθμό μου κι ελπίζω να κρατήσουμε επαφή. Να απολαύσεις την τελευταία σου χρονιά, παιχνίδι με το παιχνίδι. Να προσέχεις», τα λόγια του μεγάλου Μάικλ Τζόρνταν.

Δείτε το μήνυμά του:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x