Euroleague

Το μήνυμα του Ιτούδη μετά την επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (pic)

Ο Δημήτρης Ιτούδης έστειλε το μήνυμά του μέσω Facebook για τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final Four, αλλά και για την επόμενη… ημέρα της ομάδας του.

Πικραμένος με την αποτυχία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final Four της Πόλης είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε, ενώ στο τέλος συνεχάρη όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση της διοργάνωσης, καθώς επίσης και τη Φενέρμπαχτσε για την κατάκτηση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Ιτούδης στο Facebook:

«Επιστρέψαμε στη Μόσχα Δευτέρα απόγευμα με μια πίκρα, παρότι είχαμε και πάλι μια εξαιρετική χρονιά στην #euroleague.

Κατέβασα την φωτογραφία του εξωφύλλου 'We are Champions" καθώς δεν θα είναι η ομάδα μου η πρωταθλήτρια έως το επόμενο #F4glory. Αμέσως πέσαμε στη δουλειά καθώς έχουμε δύσκολη συνεχεία στη #VTBleague. Διαβάζω τόσα πολλά υπέροχα μηνύματα στo inbox μου από τις τελευταίες μέρες και στα σχόλια σας στο logo της #CSKAbasket που ανέβασα!

Σας ευχαριστώ απεριόριστα. Δεν φαντάζεστε πόση χαρά και δύναμη μου δίνεται. Σας υπόσχομαι πως εγώ και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα παιγνίδια της ομάδας μας και να φέρουμε κι άλλο κόσμο κοντά στο μπάσκετ.

Ας συνεχίσει κάθε ένας από εμάς τον αγώνα του με γνώση πείσμα επίμονη τιμιότητα. Με ευγνωμοσύνη...
».



Στη συνέχεια, ο προπονητής της «ομάδας του στρατού» συνεχάρη όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους στο Final Four της Πόλης και φυσικά ξεχωριστά τη Φενέρμπαχτσε για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x