NBA

Το μήνυμα του Στιβ Κερ εν όψει Θάντερ

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δίνουν απόψε ένα παιχνίδι «επιβίωσης» κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ο προπονητής τους, Στιβ Κερ, κάνει μεγάλο κάλεσμα στον κόσμο.

Οι Γουόριορς βρίσκονται για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο. Οι Θάντερ αξιοποίησαν στο έπακρο το πλεονέκτημα της έδρας που «έκλεψαν» με το «καλημέρα» και πλέον προηγούνται με 3-1 στη συναρπαστική σειρά των τελικών της Δύσης.

Αν η ομάδα του Στιβ Κερ ηττηθεί και απόψε (4:00 π.μ.) στην «Oracle Arena», τότε θα γνωρίσει έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό παρότι ήταν το νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο. Μία μέρα πριν από το μεγάλο τζάμπολ, ο προπονητής του Γκόλντεν Στέιτ απευθύνει ένα μεγάλο κάλεσμα στον κόσμο, ώστε η παρέα του Στεφ Κάρι να πάρει ώθηση και να φτάσει στο πολυπόθητο 3-2.

Αναλυτικά:

Αύριο βράδυ (σ.σ. απόψε) είμαστε αντιμέτωποι με το πρώτο μας must-win παιχνίδι της σεζόν. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε και πάλι στο παρκέ των Γουόριορς, παίζοντας μπροστά στους καλύτερους φαν του ΝΒΑ, και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να επιτευχθεί ο στόχος για τον οποίο παλεύουμε όλη την χρονιά.

Χρειαζόμαστε την ενέργεια και το καυτό πάθος σας, από την έναρξη μέχρι το τελευταίο μπάζερ. Οπότε εμείς καλούμε την Dub Nation να κάνει οτιδήποτε χρειάζεται μέσα στην Oracle Arena πριν -και καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα– και να την βοηθήσει κάνοντας χρήση του πλεονεκτήματος ότι είναι η καλύτερη έδρα στη Λίγκα.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας δούμε αύριο το απόγευμα (σ.σ. σήμερα) στο «έδαφος» των Γουόριορς. Ας το διασκεδάσουμε λοιπόν!


inner

Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x