NBA

Το… όνειρο του Μπιλ κέρδισε τους Πίστονς

Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς κέρδισαν 106-100 τους Ντιτρόιτ Πίστονς, στην ημέρα μνήμης του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, με τον Μπράντλεϊ Μπιλ να ξεχωρίζει με 28 πόντους και έξι ασίστ!

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς επικράτησαν στην πρωτεύουσα των Ντιτρόιτ Πίστονς με 106-100 και πέτυχαν την 14η μόλις νίκη τους σε 42 παιχνίδια, όντες 12οι στην Ανατολή. Την ώρα που οι αντίπαλοί τους υπέστησαν την 28η ήττα τους και παρέμειναν στην 9η θέση της βαθμολογίας της ίδια περιφέρειας.

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ, με 28 πόντους και 6 ασίστ σε 33 λεπτά συμμετοχής ήταν εκείνος που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των νικητών και… έγραψε ιστορία καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τον «θρυλικό» Ουές Άνσελντ, ο οποίος είχε 10.624 πόντους με τη φανέλα της Ουάσινγκτον, περνώντας στην τέταρτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών!

Παράλληλα, ο Ίαν Μαχιμνί πέτυχε 21 πόντους με 9/10 δίποντα, ενώ είχε και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Μπράιαντ πρόσθεσε 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από πλευράς Ντιτρόιτ, ο Ντέρικ Ρόουζ ήταν σε ακόμα ένα ματς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του πετυχαινοντας 21 πόντους, ενώ ο Αντρέ Ντράμοντ πρόσθεσε 18 και μάζεψε 18 ριμπάουντ και ο Μαρκίφ Μόρις 10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x