Ελλάδα

Το παλεύει για Μήτογλου ο Παναθηναϊκός, σκέψεις για Καϊμακόγλου

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για τη θέση «4», ενώ υπάρχουν σκέψεις και για τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσής του. Με την επιστροφή του Ίαν Βουγιούκα προ των πυλών, οι «πράσινοι» φαίνεται πως θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με τη SportDay, στο στόχαστρό τους είναι ο Ντίνος Μήτογλου. Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ έχει εξαιρετική παρουσία την τελευταία τριετία στο NCAA με το Wake Forest (φέτος είχε 8,9 πόντους και 6,1 ριμπάουντ σε 24,6 λεπτά ανά αγώνα), αλλά δεν αποκλείεται-με την κατάλληλη πρόταση-να φύγει από το κολέγιο. Ο άλλοτε άσος του Άρη βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στην Ελλάδα για διακοπές και δεν αποκλείεται να είναι στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών για το Ευρωμπάσκετ.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός φέρεται να κάνει σκέψεις και για τον Κώστα Καϊμακόγλου. Ο 34χρονος φόργουορντ αποχωρεί από την Ούνιξ και εξετάζεται ως μια έξτρα λύση για τη θέση «3», ειδικά από τη στιγμή που έχει ατονήσει το θέμα του Στράτου Περπέρογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x