Ελλάδα

Το παλεύει για Πασκουάλ ο Παναθηναϊκός

Προς ανατροπή οδηγείται η υπόθεση διαδοχής του Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Ζόραν Σάβιτς που εκπροσωπεί τον Τσάβι Πασκουάλ είναι στην Αθήνα και συζητά με τους πράσινους.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η περίπτωση του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα είχε εγκαταλειφθεί από τους «πράσινους» λόγω των απαιτήσεών του που κρίθηκαν υπερβολικές (τριετές κλειστό συμβόλαιο και πολύ υψηλές αποδοχές που πάντως δεν έχουν διευκρινιστεί) από το πρωϊ της Πέμπτης η κατάσταση έχει έρθει τούμπα.

Νωρίς το πρωϊ έφτασε στην Αθήνα ο Ζόραν Σάβιτς που εκπροσωπεί τον Τσάβι Πασκουάλ και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον υποδέχθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Μάνος Παπαδόπουλος. Εικόνα που δείχνει ότι το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών παραμένει πολύ πιθανό.

Προσοχή όμως! Το γεγονός πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται δεν σημαίνει πως είτε η μία πλευρά είτε η άλλη υπαναχώρησε στις απαιτήσεις του συνομιλητή της αλλά φανερώνει με σαφήνεια πως τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Πασκουάλ έχουν τη διάθεση να κάνουν μισό βήμα ο καθένας προς τα πίσω προκειμένου να γίνει το φλερτ γάμος.

Σίγουρο είναι πως μέχρι να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τον Τσάβι Πασκουάλ μέσω του Ζόραν Σάβιτς οι «πράσινοι» παγώνουν όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις διαδόχων του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x