NBA

Το «παλεύουν» για ένα ραντεβού με Ντουράντ οι Λέικερς

Με… νύχια και με δόντια το παλεύουν οι Λέικερς για ένα ραντεβού με τον πιο περιζήτητο free agent παίκτη του ΝΒΑ, Κέβιν Ντουράντ.

Ο Κέβιν Ντουράντ, την 1η Ιουλίου μένει ελεύθερος (από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ) και τα ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο (1-2/07) στη Νέα Υόρκη.

Οι ομάδες που βρίσκονται στη λίστα για το πολυπόθητο ραντεβού με τον «KD» είναι οι Θάντερ, Γουόριορς, Σπερς, Κλίπερς, Σέλτικς και Χιτ. Ωστόσο, οι Λέικερς δεν κατάφεραν να «τρυπώσουν», όπως οι Νικς και οι Χοκς.

Όλες οι παραπάνω ομάδες που θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον σούπερ σταρ, κατάφεραν να περάσουν στα playoffs, ενώ οι «λιμνάνθρωποι» πραγματοποίησαν τη χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία τους με 17-65.

Παρόλα αυτά, οι Λέικερς παραμένουν αισιόδοξοι και θα το κυνηγήσουν μέχρι τέλους έτσι ώστε να συναντηθούν με τον έμπειρο φόργουορντ.

Πάντως, μετά την αποχώρηση του Κόμπι Μπράιαντ από την ενεργό δράση, η ομάδα το Λος Άντζελες διαθέτει πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ στο σάλαρι καπ, κάτι που μεταφράζεται στο ότι μπορούν να υπογράψουν τουλάχιστον δύο παίκτες all-star.

Τέλος, οι Λέικερς πιστεύουν ότι η έλευση του Λουκ Γουόλτον στη τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς και οι ταλαντούχοι νέοι παίκτες που διαθέτουν στο ρόστερ της, είναι αρκετά ελκυστικοί για τον Ντουράντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x