NBA

Το πλάνο των «Big 4» παρουσιάζουν οι Κλίπερς στον Ντουράντ

Οι Κλίπερς είναι μία από τις ομάδες, που έχει εξασφαλίσει συνάντηση με τον Κέβιν Ντουράντ, παρά το γεγονός ότι δεν είναι σε θέση να του προσφέρει το μάξιμουμ συμβόλαιο.

Το μέλλον του Κέβιν Ντουράντ αποτελεί το πιο «καυτό» ζήτημα στο χώρο του NBA και ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν είναι οι Λος Άντζελες Κλίπερς, χωρίς μάλιστα να είναι σε θέση να του προσφέρουν το μάξιμουμ συμβόλαιο.

Ο λόγος για τον οποίο δέχθηκε συνάντηση με τους Κλίπερς ο Κέβιν Ντουράντ;

Αυτός δεν είναι άλλος από την προοπτική που υπάρχει στην ομάδα του Ντοκ Ρίβερς για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, αυτή είναι η πρόταση που θα του φέρουν στο τραπέζι.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τις τελευταίες ώρες τα κορυφαία ειδησεογραφικά δίκτυα, στη συνάντηση που θα υπάρξει με την ομάδα του Λος Άντζελες, θα είναι παρόντες και τα μεγάλα «αστέρια»: Κρις Πολ, Μπλέικ Γκρίφιν και Ντε Άντρε Τζόρνταν, προκειμένου να τον πείσουν να υπογράψει διαμορφώνοντας τους «Big 4», αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό σκέλος, τομέας ο οποίος υπολείπονται οι Κλίπερς συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x