Ευρώπη

Το συγκινητικό αντίο του Ούντο στη Φενέρ

Για πάντα ευγνώμων θα είναι στη Φενέρμπαχτσε και τον κόσμο της ο Έκπε Ούντο, ο οποίος ύστερα από δύο χρόνια αποχώρησε για να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Φενέρμπαχτσε ο Έκπε Ούντο, ο οποίος ύστερα από δύο χρόνια αποχώρησε, καθώς θα επιστρέψει στο ΝΒΑ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ απέδωσε την μπασκετική του «αναγέννηση» στην τουρκική ομάδα και γι’ αυτό θα είναι για πάντα ευγνώμων.

Αναλυτικά το μήνυμα του Έκπε Ούντο:

«Είναι δύσκολο για μένα αυτό. Σας αγαπώ όλους πολύ και μαζί σας έχω βελτιωθεί πολύ τα τελευταία δύο χρόνια που ήμουν μέλος της οικογένειας της Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο, ήρθε η ώρα για μένα, να προχωρήσω και να συνεχίσω την καριέρα μου στο ΝΒΑ. Το σκεφτόμουν αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, εάν θα μου δινόταν μία ευκαιρία να παίξω ξανά στο ΝΒΑ… Σας παρακαλώ, να καταλάβετε ότι αυτή την ευκαιρία, την ήθελα πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή. Θα μοχθήσω για να γίνω καλύτερος από την πρώτη μου χρονιά στο ΝΒΑ. Θέλω να είμαι σε θέση να πω ότι μπορώ να παίξω στην καλύτερη λίγκα του κόσμου.

Αυτή η απόφαση έχει να κάνει μόνο με το να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος που αγαπώ. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι η Φενέρμπαχτσε και η Τουρκία αναγέννησαν την αγάπη μου για το μπάσκετ. Όλοι με βοηθήσατε να γίνω “εγώ” ξανά. Γι’ αυτό θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων.

Μετά από το τέλος κάθε σεζόν, θα έρχομαι πίσω στην Τουρκία για να σας βλέπω. Ποδοσφαιρικά παιχνίδια, καμπ για μπάσκετ και δείπνα. Γιατί χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ!

Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους!

Ειρήνη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x