Ευρώπη

Το συγκινητικό μήνυμα του Μπουρούση στη Λαμποράλ

Ο Γιάννης Μπουρούσης αποχαιρέτησε τη Λαμποράλ Κούτσα με ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαριστώντας διοίκηση και κοινό για όσα έζησαν.

Λατρεύτηκε όσο λίγοι ο Γιάννης Μπουρούσης στη μία σεζόν που έπαιξε στη Λαμποράλ Κούτσα και φεύγοντας από τη Βιτόρια θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες στην ομάδα, από τη διοίκηση που προσπάθησε να τον κρατήσει, μέχρι τους συμπαίκτες του και το κοινό.

Αναλυτικά το μήνυμά του στην ιστοσελίδα της ομάδας της Βιτόρια:

«Ευχαριστώ τη Βιτόρια και τη Λαμποράλ για μια αξέχαστη σεζόν

Θέλω να αποχαιρετήσω έναν σπουδαίο σύλλογο, ένα καταπληκτικό κοινό και μια πόλη του μπάσκετ που με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μου μέρα στην πόλη. Ήταν μια απίστευτη, αξέχαστη χρονιά και διαβεβαιώνω τους φιλάθλους πως θα την κουβαλώ για πάντα στην καρδιά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Λαμποράλ για την προσπάθεια που έκανε να με κρατήσει. Θα μπορούσα να μείνω στη Βιτόρια, αλλά ένιωσα πως για μένα και την οικογένειά μου η καλύτερη επιλογή, αν δεν πήγαινα στο ΝΒΑ, θα ήταν να μείνω στην πατρίδα μου.

Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι και νιώθω πως κι εσείς είστε περήφανοι για μένα και τους συμπαίκτες μου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x