NBA

Το συμβόλαιο του Σίμονς με τους Σίξερς (pic)

Το Νο1 ντραφτ του ΝΒΑ, Μπεν Σίμονς, το βράδυ του Σαββάτου (2/07) υπέγραψε και επίσημα το συμβόλαιό του με την ομάδα των Φιλαδέλφεια 76ερς.

Το γεγονός ότι ο Μπεν Σίμονς την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται επαγγελματικά, πλέον, με τη φανέλα των Σίξερς ήταν γνωστό.

Το βράδυ του Σαββάτου, όμως, και τυπικά ο νεαρός υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα που τον επέλεξε στη πρώτη θέση των φετινών ντραφτ του ΝΒΑ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο μισθός που θα προστεθεί στο τραπεζικό του λογαριασμό κυμαίνεται μεταξύ των 3.9 εκατομμυρίων δολαρίων και 5.9 εκατομμυρίων για τη πρώτη του χρονιά στη Φιλαδέλφεια. Ενώ, στις επόμενες ο λογαριασμός του θα αυξάνεται συνεχώς, μιας και το συμβόλαιό του καλύπτει δύο εγγυημένα χρόνια με τους Σίξερς.

Ο 19χρονος που αγωνίστηκε μόλις μία σεζόν με την ομάδα του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, LSU Tigers, σημείωσε 19.2 πόντους, 11.8 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ ανά παιχνίδι.

Με τη φωτογραφία, λοιπόν, που δημοσίευσε ο Σίμονς στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γνωστοποιήθηκε η υπογραφή του συμβολαίου του.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

«Χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας των Σίξερς», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο νεαρός.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x