Ελλάδα

Το χρονικό της έντασης (pics/video)

Από το πουθενά χαμός! Ο Ολυμπιακός ήταν αγκαλιά με μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ, όταν ο Σπανούλης έκανε χειρονομία πως δεν ακούει την εξέδρα. Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο παρκέ και το ματς διεκόπη.

Τίποτε δεν προμήνυε όσα έγιναν στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός ήταν αγκαλιά με τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όταν μια σπίθα έβαλε πυρκαγιά στο ματς…

Με λιγότερο από ενάμισι λεπτό (1.26’) για την λήξη, ο Βασίλης Σπανούλης ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων και κοιτάζοντας την εξέδρα έκανε χαρακτηριστική χειρονομία πως δεν την ακούει. Σε δευτερόλεπτα μερίδα οπαδών των «πράσινων» μπήκαν στο παρκέ και όλα τινάχτηκαν στο αέρα.

inner

Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» μπήκαν στα αποδυτήρια, την στιγμή που έξω από αυτά είχαν ήδη ξεκινήσει οι διαβουλεύσεις μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας, του Παναθηναϊκού, των διαιτητών και της αστυνομίας για το αν θα ξαναξεκινήσει ή όχι το παιχνίδι.

inner

Τελικά - και έπειτα από σχεδόν μισάωρη διακοπή - οι υπεύθυνοι των «πράσινων» σε συνεννόηση με τις Αρχές έδωσαν το «ok» ώστε να επιστρέψουν οι παίκτες στο παρκέ, ενώ την συγκατάθεσή τους έδωσαν τόσο οι υπεύθυνοι των φιλοξενούμενων όσο και οι διαιτητές του ματς.

inner

Οι ομάδες μπήκαν ξανά στο γήπεδο και ευτυχώς χωρίς να συμβεί το παραμικρό η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον Παναθηναϊκό 77-66.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x