Euroleague

Τολιόπουλος: «Η Αρμάνι είναι πιο πλήρης σε σχέση με την αρχή της σεζόν»

Στη μεγαλύτερη πληρότητα που παρουσιάζει το ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο σε σχέση με την έναρξη της σεζόν στάθηκε με δηλώσεις του ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Μια Αρμάνι αρκετά βελτιωμένη και πλήρη αγωνιστικά περιμένει ο Βασίλης Τολιόπουλος στην αυριανή αναμέτρηση των Ιταλών κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο νεαρός γκαρντ των ερυθρολεύκων υποστήριξε πως η ομάδα του Μιλάνου πρόσθεσε ποιότητα στο ρόστερ της με την απόκτηση του Κουζμίνσκας και τόνισε τη σημασία του να εμφανιστούν αυτός και οι συμπαίκτες του συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να έχουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και την ήττα από την Ζαλγκίρις στη Λιθουανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Αρμάνι είναι πιο πλήρης σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Πρόσθεσε τον Κουζμίνσκας που είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Τώρα θέλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να κλείσουμε την εξαιρετική περιφέρεια που έχουν και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Πάντα η ομάδα μας προσέχει περισσότερο την άμυνα από την επίθεση. Από εκεί ξεκινάμε και εκεί τελειώνουμε. Αυτοί οι παίκτες της Αρμάνι είναι πολύ καλοί. Δεν πρέπει να παίζουμε άμυνα μόνο ατομική, αλλά πρέπει να παίζουν και οι 5 παίκτες που βρίσκονται στο παρκέ και πρέπει να κάνουμε πολύ δουλειά και στα πικ εν ρολ. Η Αρμάνι είναι πιο πλήρης. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο και δεν έχει καμία θέση η βαθμολογική θέση. Θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία. Έχουμε κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και οι νίκες δεν είναι πολλές ανάμεσα στις ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x