Ελλάδα

Τολιόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Δείξαμε ότι δεν είμαστε… κοριτσάκια»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια της Εθνικής Νέων κι εκείνη επέστρεψε μεταμορφωμένη στο δεύτερο μέρος νικώντας την Κροατία και εξασφαλίζοντας την άνοδο.

Το χαρακτήρα της Εθνικής Νέων εξήρε ο Βασίλης Τολιόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κροατίας και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ο 20χρονος γκαρντ αποκάλυψε τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια και η ελληνική ομάδα επέστρεψε στο δεύτερο μέρος από το -15.

«Είχαμε επηρεαστεί ψυχολογικά από την ήττα από την Ισλανδία και ήμασταν πολύ αγχωμένοι στο πρώτο μέρος. Στο ημίχρονο μιλήσαμε μεταξύ μας. Ο κόουτς μάς είπε ‘θέλετε να παίζετε και του χρόνου σε αυτή την κατηγορία;’ και πως δεν θα τα καταφέρουμε αν συνεχίσουμε να παίζουμε σαν κοριτσάκια. Εμείς βγήκαμε στο δεύτερο μέρος και αποδείξαμε ότι δεν είμαστε κοριτσάκια και αξίζουμε να παίζουμε στην πρώτη κατηγορία», τόνισε.

«Μπορεί να είμαστε νέοι σε ηλικία, αλλά αυτή η ομάδα πέρα από ταλέντο έχει και ψυχή και αξίζει να παίζει στην πρώτη κατηγορία. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να παίξουμε σε έναν τελικό, αλλά χαίρομαι που έστω κι έτσι πετύχαμε το στόχο της ανόδου κι αποχωρώ από τις μικρές εθνικές ομάδες με αυτό», πρόσθεσε.

Όσο για την αποβολή του με πέντε φάουλ, είπε: «Αντέδρασα λάθος σε εκείνη τη φάση και δυστυχώς δεν μπορούσα να βοηθήσω στη συνέχεια την ομάδα μου. Όμως ευτυχώς τα άλλα παιδιά έκαναν καλή δουλειά και τα καταφέραμε».

Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο, μιας και ο ίδιος είναι Χαλκιδαίος. «Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός από την πρώτη μέρα του τουρνουά, όχι μόνο στο τέλος. Γέμιζε το γήπεδο κάθε μέρα και μας στήριζε με σωστό τρόπο δείχνοντας πως αγαπά το μπάσκετ. Πραγματικά τους ευχαριστώ πάρα πολύ, όλα τα παιδιά τούς είμαστε ευγνώμονες».

Πλέον για τη συνέχεια ανέφερε: «Τώρα θα ξεκουραστώ για λίγες μέρες και στη συνέχεια θα αρχίσει η προετοιμασία με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x