Ελλάδα

Τόμας: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο»

Στο πρωτοφανές για την καριέρα του διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος στάθηκε ο Τόρεϊ Τόμας σε συνέντευξη του στο arisbc.gr, ενώ ο γκαρντ του Άρη σημείωσε πως θα τους βοηθήσουν πολύ τα φιλικά ματς.

Με διαδοχικά φιλικά παιχνίδια προσπαθούν να διατηρηθούν σε εγρήγορση οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, καθώς ο Άρης μετά τα ματς με τον ΚΑΟΔ και την Καβάλα θα κληθεί να αναμετρηθεί με τα Τρίκαλα τις προσεχείς μέρες. Ο Τόρεϊ Τόμας έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μίλησε για την προετοιμασία της στη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν δώσει κάποιον αγώνα από τις 29 Απριλίου.

Για τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε απέναντι στην Καβάλα και τον ΚΑΟΔ ο 30χρονος πόιντ γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» επισήμανε πως θα βοηθήσουν πολύ, ώστε να διατηρηθούν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό οι παίκτες του Άρη.

«Σίγουρα αυτά τα ματς ήταν πολύ χρήσιμα για μας. Όπως και να το κάνουμε, άλλο να προπονείσαι και άλλο να δίνεις αγώνες. Αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια μας βοήθησαν να θυμηθούμε τη χημεία μας μέσα στο παρκέ απέναντι σε άλλον αντίπαλο και όχι μεταξύ μας, όπως γίνεται στα εσωτερικά διπλά. Οπότε, ήταν σημαντικό το ότι δώσαμε δύο ματς και μάλιστα εκτός έδρας, όπως θα παίξουμε με τα Τρίκαλα την επόμενη εβδομάδα. Σε κάποια σημεία των αγώνων φανήκαμε επηρεασμένοι από τη διακοπή, αλλά στην πορεία διορθώσαμε τα πράγματα και στο τέλος των δύο παιχνιδιών παίξαμε καλά», σημείωσε ο Τόρεϊ Τόμας.

Μάλιστα του έχει προξενήσει μεγάλη εντύπωση το πολύ μεγάλο διάστημα της διακοπής, αφού δεν έχει βιώσει ποτέ ανάλογη κατάσταση.

«Πραγματικά, δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Θα περάσει σχεδόν ένας μήνας από το τελευταίο ματς μέχρι το επόμενο. Και το πιο ασυνήθιστο είναι ότι αυτό δε συμβαίνει κάποια στιγμή στην αρχή της σεζόν, αλλά προς το τέλος της! Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Πρέπει να βρεις τρόπο για να χειριστείς μία τέτοια κατάσταση».

Ο Αμερικανός άσος εκτίμησε, ωστόσο, παρά τη μακρά αποχή από τους επίσημα παιχνίδια, ότι η ομάδα θα παρουσιάσει υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

«Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Η διακοπή έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες, όμως εμείς δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και δε χαλαρώνουμε καθόλου. Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά μία κρίσιμη, όσο και δύσκολη σειρά αγώνων και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να ανταποκριθούμε», κατέληξε ο Τόμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x