Euroleague

Τόμας: «Κάναμε πολλά λάθη, εκτός έδρας πρέπει να παίρνεις αυτά τα ματς»

Στα πολλά λάθη της ομάδας του στάθηκε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντεσόν Τόμας, μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν.

Στο γεγονός πως η ομάδα του υπέπεσε σε πολλά λάθη και δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό όταν ξέφυγε με +13, αναφέρθηκε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντεσόν Τόμας, που επισήμανε ότι ήταν σχεδιασμένη η τελευταία επίθεση να πάει στον Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντεσόν Τόμας στην κάμερα της NOVA:
- Για την ήττα από τη Βιλερμπάν: «Η Βιλερμπάν βγήκε στο παρκέ με σκληρό τρόπο, ήταν συγκεντρωμένη. Το τρίποντο του Λόμαζς έδωσε το μομέντουμ σε εκείνους. Έπαιξαν επιθετικά και τα κατάφεραν. Βγήκαν για να παίξουν. Θέλαμε να κερδίσουμε. Εκτός έδρας πρέπει να τα παίρνεις αυτά τα ματς. Τώρα θα πρέπει να ανασυνταχθούμε. Έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε άμυνα και να κοντρολάρουμε τον ρυθμό. Κάναμε πολλά λάθη. Έπρεπε να συνεχίσουμε από το +13. Η Βιλερμπάν βρήκε εύκολα καλάθια από τα λάθη μας».

- Για την τελευταία επίθεση του αγώνα: «Στην τελευταία φάση θέλαμε να τρέξουμε ένα play, για να νικήσει ο Νικ τον αντίπαλό του στην ντρίμπλα. Όμως, βρέθηκε απέναντι σε έναν ψηλό γκαρντ, τον Λάιτι, έναν καλό αμυντικό. Δεν βρήκε εύκολο καλάθι ο Νικ. Θα έπρεπε διαβάζαμε καλύτερα τη φάση. Θα μάθουμε από αυτήν. Θα έπρεπε να βρούμε ένα pick 'n roll, ώστε ο Νικ να μην βρεθεί κόντρα σε πιο ψηλό αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x