Ελλάδα

Τόμιτς: «Δεν βρήκαμε ρυθμό»

Ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό του στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Στα χαμένα ριμπάουντ και στον ρυθμό που δεν μπόρεσε να βρει ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό Κυπέλλου (67-77) με τον Παναθηναϊκό Superfoods στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova λίγο μετά το ντέρμπι.

«Εμείς αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι από την αρχή μέχρι και στο 41-40 δεν είχαμε ρυθμό και εμείς βρίσκουμε ρυθμό απ’ την καλή άμυνα και τα εύκολα καλάθια. Εμείς θέλουμε ανοιχτό γήπεδο, αυτό δεν συνέβη, είχαμε κακή κυκλοφορία στην επίθεση και έτσι χάσαμε το ματς. Δεν είχαμε καθόλου εύκολα καλάθια, για να έχεις αυτό πρέπει να έχεις αμυντικό ριμπάουντ, αυτό δεν συνέβη, δεν είχαμε αιφνιδιασμούς και όποτε μπορούσαμε να τρέξουμε ήμασταν πίσω και παίζαμε σε ένα σετ παιχνίδι.

Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς γιατί έχουμε μπροστά μας την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να δούμε στο μισό γήπεδο πως παίξαμε, ακόμα δεν έχουμε καθαρή εικόνα αλλά πρέπει να δουλέψουμε, όταν χάνεις ένα ματς αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δουλέψεις μέσα στο γήπεδο
», δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x