Euroleague

Τόμιτς: «Είμαστε ακόμη στο μηδέν»

Παρά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπαρτσελόνα, ο Μίλαν Τόμιτς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, παρουσιάστηκε απόλυτα προσγειωμένος ενόψει των παιχνιδιών που ακολουθούν στο ΣΕΦ.

Χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας της σειράς με την Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Μίλαν Τόμιτς μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Καταλονία.

Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ενώ στάθηκε και στην
συνολική δουλειά της ομάδας.

Τέλος, επισήμανε πως πλέον χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη σοβαρότητα και προσοχή για να έρθουν νίκες και στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στον απεσταλμένο στην Βαρκελώνη, Νίκο Ζέρβα:

«Όταν οι παίκτες έχουν πολλές παραστάσεις δεν είναι θέμα ηλικίας. Μπορούν στην ίδια μέρα να αντιδράσουν μετά από μία ήττα. Το καλό ομαδικό παιχνίδι στην επίθεση και η βελτιωμένη άμυνα, αν και εκεί ήμασταν καλοί και στο πρώτο ματς, ήταν σημαντικά.

Όχι μόνο ο Πρίντεζης και ο Σπανούλης αλλά όλη η ομάδα βοήθησε κυρίως στην άμυνα. Ελέγξαμε το ματς και επιθετικά και αμυντικά γιατί δεν είναι και εύκολο να κερδίζεις την Μπαρτσελόνα στην έδρα της».


Για την συνέχεια: «Ακόμη δεν κάναμε τίποτα, είμαστε στο μηδέν. Θέλει προσοχή και μεγαλύτερη σοβαρότητα για να κερδίσουμε στο ΣΕΦ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x