Euroleague

Τόμιτς: «Η ομάδα θα ανεβαίνει»

Βέβαιος για την αγωνιστική βελτίωση του Ολυμπιακού δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς.

Τη βεβαιότητά του για την αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Μίλαν Τόμιτς μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα με την Μπασκόνια.

«Είχαμε 16 επιθετικά ριμπάουντ. Δεύτερες επιθέσεις μας βοήθησε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Επί 40 λεπτά είχαμε τον έλεγχο, στην άμυνα ήμασταν καλοί, κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ την Μπασκόνια, που παίζει σε τρανζίσιον. Εκτός από το πρώτο ημίχρονο που δεχθήκαμε 2 πόντους στο φαστ μπρέικ, δεν έγινε κάτι άλλο. Πιστεύω ότι η ομάδα θα ανεβαίνει, όσο περνά ο καιρός, και με την επιστροφή των υπολοίπων», ανέφερε και συνέχισε μιλώντας για τον ρόλο που είχαν στο σημερινό παιχνίδι οι ψηλοί...

«Ήταν πολύ καλοί αμυντικά κι επιθετικά. Το μπάσκετ παίζεται και από τις πλευρές. Διαβάζαμε\αρκετά καλά την άμυνα με τις αλλαγές που έκανε η Μπασκόνια. Το σημαντικό και το καλό είναι ότι αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και με την ίδια άμυνα που έπαιξε η Μπασκόνια δείξαμε πως γίναμε καλύτεροι».

Τέλος αναφέρθηκε στις απουσίες: «Είμαστε ομάδα που έχει βάθος κι ενέργεια. Αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κλαίγεσαι. Τώρα έχουμε γεμάτη ομάδα και ρόστερ και ο καθένας πρέπει να βοηθά την ομάδα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x