Euroleague

Τόμιτς στον ΣΠΟΡ FM: «Δύσκολο να νικήσουμε με τέτοια επίθεση»

Τα λάθη και η αστοχία κόστισαν στον Ολυμπιακό την ήττα από την Αναντολού Εφές, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μίλαν Τόμιτς.

Η επίθεση του Ολυμπιακού ήταν πολύ κακή για εκτός έδρας παιχνίδι και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη, μοιραία ήρθε η ήττα από την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μίλαν Τόμιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

Για την ήττα από την Εφές: «Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με μία καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Τα 14 λάθη είναι πολλά για εκτός έδρας, ενώ δεν βάλαμε τα ελεύθερα σουτ. Για εκτός έδρας έπρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερα, για να νικήσουμε. Η Εφές είναι μία ομάδα που βάζει 90 πόντους μέσο όρο στην έδρα της. Σήμερα έβαλε 77, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Πρέπει να δούμε τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για το αν αποτελούν κάποια δικαιολογία τα προβλήματα: «Δεν έχουμε σταθεί ποτέ σε αυτά. Ο Μιλουτίνοφ δεν αισθανόταν καλά, ενώ ο Γκριν είχε ένα τράβηγμα και έτσι δεν θέλαμε να ρισκάρουμε με τη συμμετοχή τους. Θέλουμε να έχουμε υγεία στα πλέι οφ και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να περάσουμε στο Φάιναλ Φορ».

Για τις ανάσες που πήραν οι Πρίντεζης και Μάντζαρης: «Αυτά τα παιδιά τραβάνε πολλά όλη τη χρονιά. Όμως, περιμένουμε από κάθε παίκτη να είναι έτοιμος να παίξει. Άρα, πρέπει να είναι έτοιμοι για κάθε παιχνίδι».

Για το ποια περιμένει να είναι η αντίπαλος στα πλέι οφ: «Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι. Είναι πολλά τα σενάρια. Δεν ξέρουμε ποια ομάδα θα είναι στα πλέι οφ. Δεν θέλουμε να κάνουμε υπολογισμούς, γιατί όταν κάνουμε, βγαίνει λάθος σχεδόν πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x