Euroleague

Τόμιτς στον ΣΠΟΡ FM: «Η άμυνα κάνει πιο εύκολη τη ζωή σου»

Στην καλή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, αλλά και στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν χαλάρωσαν, παρά τις σημαντικές απουσίες της Μακάμπι, στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς, στον Νίκο Ζέρβα, στον ΣΠΟΡ FM 94,6, μετά τη νίκη των Πειραιωτών στο Ισραήλ:

Για το πόσο δύσκολο ήταν να… ξεχάσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού τις σημαντικές απουσίες της Μακάμπι: «Αυτό ήταν το δύσκολο κομμάτι. Έπρεπε να προετοιμάσουμε την ομάδα, ώστε να μη χαλαρώσει επειδή δεν έπαιξαν τρεις βασικοί της Μακάμπι και τα καταφέραμε. Άκουσαν τον κόουτς 100% και πήραν τη νίκη. Οι παίκτες μας είναι μαθημένοι να παίρνουν πληροφορίες και να κάνουν αυτό που πρέπει».

Για την καλή λειτουργία της ομάδας, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση: «Πρέπει να έχεις και τα δύο. Αλλά η άμυνα κάνει πιο εύκολη τη ζωή σου. Από εκεί ξεκινάει η γενική εικόνα της ομάδας. Χαλαρώσαμε, βέβαια, λίγο στο τέλος, αλλά ήταν μεγάλη διαφορά. Ωστόσο, δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Πρέπει να παίζουμε ως το τέλος».

Για τη διαφορά στο στιλ της Μακάμπι και αν αυτό… παίδεψε τον Ολυμπιακό: «Παίζει γρήγορο μπάσκετ σε κάθε παιχνίδι, με κάθε αντίπαλο. Εμείς μια φορά την πατήσαμε… Ήταν πιο εύστοχοι στην Αθήνα. Αλλά η ομάδα απόψε έπαιξε σωστό μπάσκετ και πήρε δίκαια τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x