Euroleague

Τόμιτς στον ΣΠΟΡ FM: «Να σηκώσουμε το κεφάλι πολύ γρήγορα…»

Χρόνος για απογοήτευση, μετά την ήττα από την Εφές, δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό αν θέλει να πάει στο Final Four της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μίλαν Τόμιτς.

Αισθητά βελτιωμένος στην επίθεση θα πρέπει να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός στο τέταρτο ματς της σειράς με την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μίλαν Τόμιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

«Το δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο δεν ήταν καθόλου καλό. Για να παίξεις εκτός έδρας πρέπει να παίζεις καλά για 40 λεπτά. Αυτό δεν το κάναμε στην επίθεσή μας, γιατί θεωρώ πως στην άμυνά μας τα πήγαμε αρκετά καλά. Να δούμε τι φταίει και να βελτιώσουμε όσο χρόνο έχουμε την εικόνα μας. Να έχουμε καλύτερες αποστάσεις και να βάλουμε εύκολους πόντους, αν μπορέσουμε. Είναι μικρά κομμάτια, που αν τα μαζέψουμε από λίγο μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να το πιστέψουμε και πιστεύω πως μπορούμε. Αν θέλουμε να πάμε Final Four πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι πολύ γρήγορα γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο. Θα πρέπει να το πιστέψουμε όλοι ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κι από αυτό ξεκινούν όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x