Ελλάδα

Τόμπσον: «Ο Διαμαντίδης έδινε λάμψη σε κάθε αγώνα»

Το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη έπλεξε ο Ντιόν Τόμπσον, της Γαλατασαράι, σε συνέντευξή του, λέγοντας πως ο «3D» θα λείψει από τη νέα Ευρωλίγκα. «Χαρούμενος που έζησα το μεγαλείο του», τόνισε.

Στεναχωρημένος είναι ο Ντιόν Τόμπσον με την απόφαση του Δημήτρη Διαμαντίδη να αποσυρθεί από τα παρκέ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πράσινη», μετά το τέλος του φιιλικού αγώνα ΑΕΚ-Γαλατασαράι.

Ο 28χρονος φόργουορντ σχολίασε, επίσης, τη φιλική αναμέτρηση με την «Ένωση», αλλά και τη νέα μορφή της φετινής Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά

Για την επιστροφή του στην Αθήνα και το φιλικό με την ΑΕΚ: «Έπαιξα μόλις μια σεζόν στην Ελλάδα, αλλά ήταν η πρώτη μου ως επαγγελματίας και πέρασα εξαιρετικά. Συνεπώς, πάντα χαίρομαι όταν επιστρέφω στην Αθήνα. Όσον αφορά το παιχνίδι, μπήκα νωθρά. Προσγειωθήκαμε στην Ελλάδα μόλις τρεις ώρες πριν τον αγώνα και ήρθαμε απευθείας στο γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε το ρυθμό μας και καταφέραμε με ένα σερί να κάνουμε την ανατροπή, αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την νέα Ευρωλίγκα: «Είναι σαν ένα Πρωτάθλημα και νομίζω είναι κάτι που θα προκαλέσει ενθουσιασμό σε όλους: και στους φιλάθλους και σε εμάς. Κάθε φορά θα τίθενται αντίπαλες οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όλα τα ματς θα είναι ανταγωνιστικάκαι θα έχουν ξεχωριστή σημασία στη μάχη της πρόκρισης».

Για τη συμμετοχή της Γαλατασαράι: «Είναι κάτι πολύ σπουδαίο για τη Γαλατασαράι, να είναι κομμάτι σε αυτή τη νέα Ευρωλίγκα, όπου βρίσκονται οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην ελίτ και να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα, όλα είναι πιθανά».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είχα την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσω, αλλά και να τον απολαύσω στα πέντε χρόνια που αγωνίζομαι στην Ευρωλίγκα. Έδινε μια ξεχωριστή λάμψη σε κάθε αγώνα. Στεναχωριέμαι που αποφάσισε να αποσυρθεί και σίγουρα θα λείψει από την νέα Ευρωλίγκα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στην Ευρώπη και είχα την ευκαιρία να ζήσω το μεγαλείο του Διαμαντίδη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x