Εurobasket 2015

Του buzzer beater το… κάγκελο! (video)

Τρομερά πράγματα σήμερα στο Ευρωμπάσκετ! Τρία παιχνίδια κρίθηκαν με buzzer beater και μάλιστα σε ένα εξ’ αυτών είχαμε δύο τέτοια σουτ (όπου αρχικά το ματς οδηγήθηκε στην παράταση). Δείτε τα όλα.

Μπορεί σήμερα να μην υπάρχουν στο πρόγραμμα τα μεγάλα ονόματα, ωστόσο τα... μικρά μια χαρά θέαμα προσφέρουν! Διότι μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν διεξαχθεί τέσσερα ματς Ευρωμπάσκετ.

Και τα τρία κρίθηκαν με buzzer beater, ενώ μάλιστα στο ένα εξ' αυτών (Βοσνία-Ισραήλ) είχαμε δύο τέτοια σουτ, αφού το πρώτο έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Το χέρι του Λότζο

Απέμεναν 4'' για το φινάλε με το Βέλγιο να είναι στο 74-74 με την Λιθουανία και να τρέχει στον αιφνιδιασμό. Ο Βαν Ρόσομ αστόχησε, αλλά ο Ματ Λοτζέσκι ήρθε σαν από μηχανής... Θεός και σπρώχνοντας απλώς την μπάλα, την έστειλε στο διχτάκι και χάρισε μεγάλη νίκη στην ομάδα του σε νεκρό χρόνο (76-74).



Κρύο αίμα ο Κόπονεν

Δεν είναι ακριβώς buzzer beater, διότι έμεναν και 3,5'' για τη Ρωσία, ωστόσο το χέρι του Κόπονεν δεν λάθεψε και με «όμορφο» σουτ απ' τα 5 μέτρα, χάρισε στην Φινλανδία πολύ σημαντική νίκη με 81-79.



Κικάνοβιτς... εις διπλούν!

Στο Βοσνία-Ισραήλ δεν είχαμε, ένα αλλά δύο buzzer beater, με την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να επιστρέφει απ' την κόλαση και να παίρνει μεγαλειώδη νίκη. Διότι αρχικά σε νεκρό χρόνο ο Κικάνοβιτς ισοφάρισε για τους Βόσνιους κι έστειλε το ματς στην παράταση, ενώ ο ίδιος, ξανά στο... μηδέν, έγινε ο άνθρωπος του αγώνα, χαρίζοντας το φύλλο αγώνα στην εθνική του με 86-84.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x