Ελλάδα

«Του χρόνου ακόμα καλύτεροι»

Η σεζόν ολοκληρώθηκε νωρίτερα φέτος για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στα προημιτελικά της Basket League τη Μεγάλη Τετάρτη.

Έτσι, τη Μεγάλη Πέμπτη ο Μάνος Μαλελής παρέθεσε γεύμα στην ομάδα σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να συναντώνται για τελευταία φορά για τη φετινή περίοδο.

Ο αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, τόνισε πως: «Όλοι μας θέλαμε να έχουμε περάσει στην επόμενη φάση και, σίγουρα, μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει. Αυτό είναι που μας στενοχωρεί περισσότερο, το ότι είχαμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε. Παρόλα αυτά, σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνατε.

Πρέπει όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν, να είναι καλύτερος και πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ».

Υπήρχαν και απουσίες από την εκδήλωση, αφού δεν έδωσαν το "παρών" ο Βασιλειάδης, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομπραντόριο, ο Ντούβνιακ, λόγω της διαδικασίας ντόπινγκ κοντρόλ στην οποία υποβλήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη, όπως και ο άρρωστος Σχορτσανίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x