Ευρώπη

Τούρκογλου: «Ατυχής και άστοχη η δήλωση των διεθνών της Φενέρ»

Ως ατυχής και άστοχη χαρακτήρισε την δήλωση των διεθνών παικτών της Φενέρμπαχτσε με την οποία ανακοίνωσαν την απουσία τους από τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντομπάσκετ ο Χέντο Τούρκογλου.

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η απάντηση του Χέντο Τούρκογλου στην δήλωση των διεθνών παικτών της Φενέρμπαχτσε με την οποία γνωστοποίησαν την απουσία τους από τους αγώνες της προκριματικής φάσης με την εθνική Τουρκίας αρνούμενοι την κλήση του ομοσπονδιακού προπονητής, Ούφουκ Σαρίτσα.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας χαρακτήρισε άστοχη και άτυχη την τοποθέτηση των πρωταθλητών Ευρώπης και πρόσθεσε πως έδρασαν βιαστικά με την κίνησή τους αυτή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπορούμε να το αποκαλέσουμε μια ατυχή δήλωση σε πρώτη φάση. Ήταν μια πρόωρη και άστοχη δήλωση. Την επόμενη εβδομάδα, ο
Ουφούκ Σαρίτσα και το επιτελείο του θα ανακοινώσουν τους παίκτες που θα είναι στην τελική επιλογή. Έδρασαν βιαστικά κι έκαναν αυτή την ανακοίνωση χωρίς να μας συμβουλευτούν, κάτι που με ενόχλησε ως πρόεδρο της ομοσπονδίας. Αλλά για πρώτη φορά επίσης αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση σαν αυτή. Δεν νομίζω πως κάποιος είναι αναίσθητος, όταν ένα θέμα αφορά την εθνική ομάδα, επειδή αυτή είναι κάτι ιερό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x