NBA

Τους Γουόριορς δεν θα τους νευριάζεις!

Ένα ξέσπασμα που πιθανότατα μόνοι αυτοί μπορούν να καταφέρουν παγκοσμίως έκαναν οι Γουόριορς. Θιγμένοι από την ήττα στη Βοστώνη και θυμώνοντας από το -24 στη Φιλαδέλφεια, πέτυχαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανατροπή.

Πριν δυο βράδια είχαν υποστεί οδυνηρή ήττα (και μάλιστα με ανατροπή) από τους Σέλτικς.

Στην πρώτη περίοδο χθες έχασαν τ’ αυγά και τα πασχάλια από τους Σίξερς, δεχόμενοι 47 (!) πόντους.

Κάπου εκεί όμως οι Γουόριορς άρχισαν να θίγονται. Και όταν θύμωσαν για τα καλά, υποχρέωσαν σε… σοκ και δέος τη Φιλαδέλφεια.

Επιστρέφοντας από το ημίχρονο στο -22, η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Και με ηγέτη τον αφηνιασμένο Κάρι (που πέτυχε σε αυτό το διάστημα τους 20 από τους 37 πόντους του), όχι μόνο γύρισε το ματς, αλλά πήγε και με… +10 στην τέταρτη περίοδο.

Εκεί λοιπόν οι παίκτες του Κερ απλά σφράγισαν τη μεγάλη (όπως εξελίχθηκε) νίκη τους με 124-116 και υπενθύμισαν σε όλους ποιοι είναι οι πρωταθλητές.



Βέβαια την ίδια το αντίπαλο δέος -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- συνέχιζε να μην καταλαβαίνει τίποτα. Κι αυτό διότι οι ασταμάτητοι Σέλτικς έμειναν ακόμα στο -16 από τους Χοκς, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη.

Για την ακρίβεια τους την προσέφερε και πάλι ο Ίρβινγκ (30 πόντοι), ο οποίος μαζί με τον επίσης εξαιρετικό Μπράουν (27 πόντοι) οδήγησαν στο 110-99, που ξεχείλωσε στο 15-0 το σερί.



Κατά τ’ άλλα οι Ρόκετς (με τον Χάρντεν να σταματάει στους 29 πόντους) εκμεταλλεύτηκαν συν τοις άλλοις την απουσία του Κόνλεϊ και πέρασαν άνετα (105-83) από το Μέμφις.

Αντίθετα, οι Κλίπερς συνέχισαν τον κατήφορο, χάνοντας εύκολα 107-82 από τους Χόρνετς, ενώ οι Τζαζ ξέσπασαν μετά τις συνεχόμενες ήττες και με μπροστάρηδες τους Χουντ και Φέιβορς (31 και 25 πόντοι αντίστοιχα) διέλυσαν τους Μάτζικ μέσα στο Ορλάντο (125-85).

Τέλος, οι Μπλέιζερς δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους Κινγκς και κατάφεραν να πάρουν μια μίνι εκδίκηση (με το τελικό 102-90) από την ομάδα του Σακραμέντο για την ήττα στο back to back παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x