Ελλάδα

«Τρέλα» για την Εθνική στην Πάτρα και όχι μόνο…

Ολοταχώς προς sold out οδεύουν τα δύο πρώτα φιλικά της Εθνικής εν όψει Ευρωμπάσκετ, που θα γίνουν 7-8 Αυγούστου στην Πάτρα. Ενδιαφέρον ακόμη και από ομογενείς στο εξωτερικό.

Θα… ξεχειλίζει από κόσμο το «Τόφαλος» τη Δευτέρα και την Τρίτη στα δύο πρώτα φιλικά της Εθνικής εν όψει Ευρωμπάσκετ, απέναντι στη Ρουμανία στην πρεμιέρα και κόντρα σε Μ. Βρετανία ή Ουκρανία την επομένη. Ήδη περισσότερα από τα μισά εκ των 3.000 εισιτηρίων που έχουν διατεθεί για κάθε μέρα του τουρνουά, αλλά το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι άλλο…

Η ΕΣΚΑΗ, από την οποία διατίθενται τα εισιτήρια, έχει δεχτεί τηλεφωνήματα από ομογενείς σε Γερμανία και Γαλλία που έχουν προγραμματίσει ταξίδι στην Πάτρα για να δουν από κοντά την Εθνική. Επίσης εισιτήρια έχουν πωληθεί σε φιλάθλους από την Καλαμάτα, τα Γιάννενα, το Άργος, την Αρχαία Ολυμπία, το Αίγιο, την Ναύπακτο, την Αθήνα και άλλες περιοχές.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ισχύουν και για τα δύο παιχνίδια κάθε ημέρας, ενώ κυκλοφόρησε και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων των 15 ευρώ. Τα εισιτήρια προπωλούνται καθημερινά από τα γραφεία (Γεροκωστοπούλου 42, 3ος όροφος) της ΕΣΚΑΗ 8 π.μ.-2 μ.μ., ενώ αύριο τα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η θα λειτουργήσουν και 6-8 μ.μ. Παράλληλα εισιτήρια για τα παιχνίδια του τουρνουά προπωλούνται από τα γραφεία του Προμηθέα (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) καθημερινά 10 π.μ.-20 μ.μ. και το Σάββατο 5 Αυγούστου 10 π.μ.-1 μ.μ.

Θυμίζουμε το πρόγραμμα του τουρνουά. Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου η Εθνική μας ομάδα θα παίξει στις 9 μ.μ. με τη Ρουμανία, ενώ την ίδια μέρα στις 6.45 μ.μ. θα αγωνιστούν Μεγάλη Βρετανία-Ουκρανία. Την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 9 μ.μ. οι νικήτριες ομάδες της πρώτης ημέρας θα παίξουν στον τελικό οι νικήτριες του τουρνουά και οι ηττημένες στις 6.45 μ.μ. για την 3η-4η θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x